Magas energiaértékű hús és hal keveréke. Vagyis a legjobb hús, kiváló minőségű fehérje és optimális aminosavak, máj az A-vitaminért, hal az esszenciális zsírsavakért és a D-vitaminért.
A chia mag rendkívül gazdag antioxidánsokban, fehérjékben, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Ezekben a legmagasabb az omega-3 tartalom is (legalább 18 g/100 g). A chia mag 10-szer több omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint a lazac, 9-szer több antioxidánst, mint a narancs, 4-szer több vasat, mint a spenót, 5-ször több kalciumot, mint a teljes tej, 15-ször több magnéziumot, mint a brokkoli és 4-szer több rostot, mint a lenmag .
Ezenkívül a chia mag A- és B-vitamint, káliumot, bórt, cinket, folsavat és esszenciális aminosavakat tartalmaz.