A bárányhús a BARF étrendben kiemelkedő vörös hús, amely teljes értékű fehérjeforrásként szolgál, hiszen az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. Cinkben gazdag, ami támogatja az immunrendszert, valamint jelentős mennyiségű vasat és B-vitaminokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az idegrendszer megfelelő működéséhez.
A marhahúst a legkiválóbb horvát beszállítóktól szerezzük be. Az állati eredetű alapanyagok alapos állat-egészségügyi vizsgálaton esnek át, és emberi fogyasztásra alkalmas minősítést kapnak. Frissen feldolgozzuk, poliamid csomagolásba töltjük, majd -18 °C-on fagyasztjuk, hogy megőrizzük minőségüket.
A BARF étrend részeként adott szezonális gyümölcsök és zöldségek, mint a zöld levelűek, sárgarépa és alma, kiváló vitamin- és ásványianyag-források. Fitonutrienseik erős antioxidáns hatásúak, míg nyers rostjaik támogatják a bélmozgást és a bélflóra növekedését prebiotikus hatásukkal, segítve a kiegyensúlyozott és természetes táplálkozást.