Frissen főtt bárány (70%) – ebből 80% tiszta hús, 20% belsőség (szív, vese, bendő, máj)
A bárányhús kiváló vas-, cink- és niacinforrás, amelyek elengedhetetlenek a sejtképzéshez, a vérképzéshez és az idegrendszer egészségéhez. Ezen kívül A-, C-, D-, K- és B12-vitaminokat tartalmaz, amelyek támogatják a csontok anyagcseréjét és erősítik a szervezet védekezőképességét.
Édesburgonya (7%)
Az édesburgonya a világ egyik legegészségesebb zöldsége, köszönhetően magas fitokemikália-tartalmának, amely segít a szabad gyökök elleni védekezésben. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és kiváló minőségű rostokban, amelyek támogatják az emésztést.
Sárgarépa (6%)
Ez az alacsony kalóriatartalmú zöldség tele van rostokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Magas A-vitamin- és biotintartalma támogatja a látást és a bőr egészségét, míg a béta-karotin A-vitaminná alakul a szervezetben.
Alma (4%)
Az alma rendkívül tápláló, hiszen káliumot, kalciumot, B-, C- és E-vitamint, folsavat, pektineket és polifenolokat tartalmaz, amelyek támogatják az emésztést és az immunrendszert.
Borsó (3%)
Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zöldség, amely béta-karotint, B- és C-vitamint, valamint magnéziumot, vasat, kalciumot és cinket tartalmaz, támogatva az izomműködést és az immunrendszert.
Vöröslencse (3%)
A vöröslencse értékes E-vitamin-forrás, amely erős antioxidáns hatásával támogatja az immunrendszer egészséges működését és elősegíti a sejtek regenerálódását.
Brokkoli (3%)
A brokkoli rendkívül gazdag C-, K- és A-vitaminban (béta-karotinban), valamint jelentős mennyiségű kalciumot, vasat és rezet tartalmaz, amely elősegíti a csontok és az anyagcsere egészségét.
Lazacolaj (1,9%)
A lazacolaj kiváló omega-3 és omega-6 zsírsavforrás, amelyek hozzájárulnak a bőr és a szőrzet egészségéhez, támogatják a szív- és érrendszert, valamint gyulladáscsökkentő hatással is bírnak.
Marhamáj (1%)
A marhamáj rendkívül tápláló, mivel jelentős mennyiségű vasat, A-, B2- és B12-vitamint, valamint biotint tartalmaz, amelyek támogatják a vérképzést és az anyagcserét.
Csipkebogyó (0,4%)
Természetes C-vitamin-forrás, amely számos antioxidánst és ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a likopint, flavonoidokat, cinket, rezet, nátriumot, foszfort, vasat, kalciumot és magnéziumot.
Alga mész (0,4%)
A vörös algák lerakódásaiból származó természetes kalciumforrás, amely támogatja a csontok és fogak egészségét, valamint segít kiegyensúlyozni a foszforfelesleget, amely veseproblémákhoz vezethet.
Sörélesztő (0,1%)
Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag természetes fehérjeforrás, amely támogatja az anyagcserét és hozzájárul a stabil vércukorszint fenntartásához.
Hínárpor (0,1%)
Értékes ásványi anyagokban, például cinkben és karotinoidokban gazdag összetevő, amely támogatja a bőr egészségét, valamint a szőrzet, az orr és a mancspárnák pigmentációját. A benne található lizin optimalizálja a tápanyagok hasznosulását.
Kurkuma (0,1%)
A kurkuma hatóanyaga, a kurkumin, természetes gyulladáscsökkentő, amely támogatja az immunrendszert, segíthet megelőzni a sejtszaporodási problémákat, valamint hozzájárul az emésztőrendszer egészségéhez.
Ez a gondosan válogatott recept nemcsak ízletes, hanem tökéletesen támogatja kutyád vitalitását és egészséges életmódját!